ENERGIACSATORNA



ENERGIACSATORNA (nádi) Az energiacsatornák a testenergia közlekedésének “érrendszerei”, amelyben az energiaszelek áramlanak, melyek fenntartják és telítik az életet. Maguk a csatornák energiák, és nem találhatók meg a fizikai dimenzióban.
Az energiacsatornák közül a fő a középső, a jobb és bal oldali csatorna - párhuzamosan a gerinccel és kis távolságra előtte helyezkednek el.
A három nádiról többféle megközelítés létezik, ezek közül az egyik: a jobboldali a Nap rendszerének, a bal oldali a Hold rendszerének, míg a középső az egységnek felel meg.  Összesen 72000 energiacsatorna létezik. A szelek általában csak a jobb és bal csatornán keresztül haladnak, ilyen módon járműként működnek az elhomályosult gondolatok számára. Ezek az elhomályosulások akkor szűnnek meg, amikor az őket szállító energiaszelek már nem működnek, azáltal, hogy átirányulnak a középen haladó csatornába. Ezért, ha a test egyenes és helyes pozícióban van az energiacsatornák is megfelelő helyzetbe kerülnek. Ekkor az energiaszelek szabadon áramolhatnak rajtuk keresztül, és ha megfelelő csatornába irányulnak, a tudat teljesen összeszedett és fókuszált lesz. Ezen okból a Vairocsana testhelyzet lényegi.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

DORDZSE SZEMPA-MEDITÁCIÓ